Novo leto, boljše leto?

Vpogled v leto 2020

S pogledom nazaj na leto 2020 lahko rečem samo, da je bilo polno izzivov, polno padcev ampak tudi polno vzponov. Polno ljudi, ki so mi pokazali pot, ki so me vedno znova vračali, včasih brcali, vlekli iz blata in me usmerjali na mojo pot. Ni bilo vedno prijetno, je bilo pa definitivno poučno. Lahko bi ubrala drugo pot, se pritoževala kako za en kakec je bilo prejšnje leto. Ampak čeprav me je 2020 popolnoma zlomilo, porinilo v blato 356x, sem še zmeraj tu, z novimi spoznanji, z rastjo in celo pikico drugačna, pikico močnejša.  Novo leto, nova jaz?

Nova ne, definitivno pa izpopolnjena verzija sebe, katera se s vsakim korakom naprej izboljšuje (pa čeprav potem naredi še dva koraka nazaj).
V novo leto tako, še enkrat vstopam z upanjem, cilji, ki niso površinski in se ne izjalovijo po par dneh, ker so zastavljeni po okvirjih iz drugih spletnih strani. Še naprej bom odkrivala delčke sebe, ki sem jih izgubila ali potlačila na poti.

Naj bo boljše, naj me še vedno izziva, ker brez izzivov ni rasti, brez izzivov je samo stagnacija.

Na tej točki, sem hvaležna za vse ljudi in situacije, ki so mi popestrile 2020. Brez vas .. leto 2020 ne bi bilo tako razigrano, poučno in razgibano. 


Ajde 2021, da te vidimo :))

Objem,

Sabina

Komentarji