29. junij 2016

Dogodek: Blogersko srečanje SummerMBeauty

Zadeva, ki se lahko zgodi najbrž samo meni … je ta, da na dogodek, kjer je izredno pomemben fotoaparat, pozabim SD kartico (to se zgodi, ko imaš tremo, milijon stvari za postorit in samo letaš doma kot kura brez glave). Tako, da se za slike, objavljene v tem postu že vnaprej zahvaljujem Matjažu Malenšeku, Ajdi, Janiju in Miši Margan, ki so mi omogočili, da ti dogodek lahko slikovno pokažem.

Kaj? Kje? Kdo? Zakaj? in še enkrat KAJ? … – Pripravi se, saj sledijo odgovori na ta kratka ampak pomembna vprašanja.
KAJ?
Blogerski dogodek poimenovan kar SummerMbeauty. (Domiselno ime, glede na to, da boš v nadaljevanju lahko prebrala kje je zadeva potekala in ti bo vse jasno) In seveda še definicija: Kopica žensk na kupu, ki imajo približno ista zanimanja, ali vsaj skupno ljubezen do lepotičenja, na tak ali drugačen način.

Vse na kupu :) 

KJE?
Dogajanje je postavljeno v LUFT. Ok, malo čudna poved. Da obrazložim. LUFT je en sexy bar v Mariboru (aha zdaj se ti je že posvetilo zakaj SummerMbeauty ha?), na kar 11. nadstropju veliike stavbe. Terasa je praktično na strehi! In prav to omogoča prelep razgled. Tako da, če kaj luftaš po Mariboru, definitivno na eno Luftarco v Luftbar (kakšen poet sem). Ampak se ne hecam, Luftarca je super osvežilna pijača, lepa na pogled, ki je postrežena v kozarcu za vlaganje.

Terasa Lufta in blogerke v akciji

Razgled 

KDO?
Organizatorke NinaSindi, Ajda in Aleksandra, so poskrbele, da se nas je kopica blogerk zbrala na enem kupu. Postrojile so nas za fotkanje (kar pri takem številu deklet ni ravno enostavno) in poskrbele za to, da je vse gladko potekalo in smo se počutile kar najboljše. 

Organizatorke in Kori

ZAKAJ?

In velik ZAKAJ..
-          Da se spoznamo
-          Da se nekaj novega naučimo
-          Odlična priložnost za odkrivanje novih znamk

Sobica v kateri se je odvijalo dogajanje

Selfieji so še vedno IN.

In še ful družabne blogerke na kupu :) Tatjana, Petra, Larisa in Larisa :) 

Še enkrat KAJ?
-          Nova znanja o senčenju obraza z vizažistko Sabrino Vidović
-          Skupinsko fotografiranje na terasi LUFTA
-          Stojnice s predstavitvami znamk
-          Klepet 
       Kreativno izražanje in sodelovanje v nagradnih igrah s fotografijami
-          Predstavitev permanentnega makeupa z Nives Versa Šorli
-          Podelitev nagrad
-          Iiiin prosto po prešernu… :D

Kolaž iz snapchat slikic


ZAHVALA

1000x zahvala organizatorkam za organizacijo in razvajanje. Hvala, da sem lahko bila del tega dogodka. In seveda hvala vsem sponzorjem, ki so poskrbeli, da nam dogodek ostane v spominu še dolgo časa :) 

SPONZORJI

1001dar, 4kidsandus, AlpStories, Aroma Herbal, Avon, Babushka, Brlogarka, Brutus Clothing, CD, DashBox, De Le Roi, Dvorec Trebnik, Essence/Catrice, Essentiq, Etre Belle, Everet, Gurleain, Henkel, Herbio, LCDM, Ličila.si, Luft, Mala Črna Oblekica, Malinca, Many loves by Sabrina, MediForma, Nivea, Nivea Versa Šorli, Paula's Choice, Rosena, Sanalabor, Skin Truth, Soraya, Super Obrok, Tim Kores, Union (Nula), Venera Kozmetika, Vila Vita/ Vital Market, Zeliščna Cvetka, Zisha, Fotograf (Matjaž Malenšek), Miša Margan, Glina.si.
5 komentarjev :

 1. Ful mi je všeč tvoj zapis. Zabaven in majhen tekst me vedno nasmeje :). Pa glej kako lep selfie sva nardile :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj hvalaaa Petra :) Me veseli,da te nasmeje, namen dosežen torej! :D Jah .. Če pa sve tak ql, mora bit pol selfi tud lep :)

   Izbriši
 2. Se strinjam s Petro, res ful fajn zapis. In super je bilo. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)) Ja se je blo fajn malo podružiti :))

   Izbriši
 3. Ful lepo smo se imele, upam, da ponovijo kaj takega. Res škoda, da si pozabila na SD, mi je pa to poznano, meni velikokrat ostane v prenosniku, ali pa baterijo pustim v polnilcu. :D

  OdgovoriIzbriši