15. december 2014

V novem letu se organiziraj s stilom

Navadno si vsako leto privoščim kak luškan planer, ker mi je fizična oblika planerja še vedno bolj pri srcu, kot ta na mobilniku (jaz talent pozabim pogledati planer na mobilniku, tudi če si nastavim opomnik, gre ta nekako mimo mene). Itak imam s seboj vedno (veliko) torbico, tako da tudi planer najde mesto v njej. V planer si pa zapisujem praktično vse, včasih celo sezname za nakupovanje. Letos sem bila en majčken nesrečna, ko sem si pozabila kupiti novi cosmopolitan, ker je bil priložen prav luškan črno bel planer. 
Nato pa sta se mi oglasili Sanja in Maja, ki ustvarjata čisto posebne planerje in sta mi ob otvoritvi njune spletne trgovine ponudili enega. Njuna spletna trgovina se imenuje Črna ovca in se nahaja na spletnem naslovu http://www.crna-ovca.com/. Sanja in Maja sta dve mladi dizajnerki, ki ustvarjata prav posebne planerje, namenjene vsem tistim ženskam, ki na policah trgovin nikoli ne najdejo pravega zase. Njun dizajn je unikaten in atraktiven. In zakaj sta spletno trgovino poimenovali ravno Črna ovca? Ker je črna ovca tista, ki izstopa, je drugačna od večine in ima prepoznaven stil. Prav tako pa je črna zabavna, živahna in ima svoj značaj. 


Noo ponudbi se nisem mogla upreti in seveda sem takoj zagrizla v vabo in nestrpno pričakovala planer. Kar  kmalu sem dobila prisrčen črno bel planer. Še posebej mi je bil všeč čisti luškan dizajn, da je ravno prave, praktične velikosti (tako ga bom lahko skrila tudi v kakšno manjšo torbico), za lažjo uporabo ima spiralno vezavo, je plastificiran, da se ne umaže, poleg tega pa vsebuje še praktično kazalo (oziroma ločevalnik), ki ga enostavno zatakneš v spiralo. Moram reči, da komaj čakam, da ga bom začela uporabljati :). Notranjost planerja je razporejena po tednih na dveh straneh, kar omogoča preglednost nad celim tednom in tako tudi lažjo organizacijo. To mi je izredno všeč, ker imam res pregled nad celotnim tednom. 

Glede na to da je božični čas in je kak luškan planer idealno darilo (lahko obdariš tudi sebe), imaš ti moja bralka (ali bralec, če je kak kje) 10% popust na nakup planerja. Promo kodo SABINA lahko izkoristiš od danes (15.12.2014) pa do 25.12.2014.

Kaj pa ti, imaš raje fizičen planer ali kakega elektronskega? 

14 komentarjev :

 1. Uf, jaz tudi nisem za elektronske planerje, to enostavno ni zame more biti v fizični obliki. Sicer pa tudi nikoli ne najdem planerja, ki bi mi ustrezal, zato si kar naredim svojega, en DIY projekt in ga imam. Planerja, ki ga imam sedaj so vsi pohvalili, ima nekaj slikc in pisanih stvari in je res srčkan, hihi :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O suuuper :) Me veseli, da nas je več takih, ki imamo raje planerje v fizični obliki :) In super za tebe da si si ga sama oblikovala :) Jaz sem rahlo prelena za to :/ Jaz edino v svojega velikokrat kake nalepke lepim, pa pišem s pisanimi pisali :))

   Izbriši
 2. Se strinjam glede elektronskih planerjev - meni je še vedno lažje vse zapisati v dejanski planer, kot pa v telefon, pa tudi vedno pozabim na telefon! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala enako ! :D kak smo zanimivi ljudje, toliko tehnologije pa vendar imamo nekako raje fizične planerje :)

   Izbriši
 3. Spet mi ni objavilo:/ Jaz sem tudi še vedno za ročne planerje. Sem si letos priskrbela kar tistega it Cosmopolitana. Ta je tudi tak chic, v tej črno beli izvedbi. Vsekakor mi je všeč, da imaš več prostora za en dan, ker v tem Cosmopolitanovem pišem kar vse povprek:).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni tudi po novem dostikrat ne objavlja komentarjev. :)) Ja meni je tudi všečno to da je tak fajn razporejeno, pa ravno prave velikosti :))

   Izbriši
 4. Jaz tudi prisegam na papirnat rokovnik! :) Mnogo lažje mi je napisati na roke kot s telefonom, že tako ga preveč uporabljam. Tvoj je izjemno lep! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvaaalaa :)) O super :)) Res zanimivo, da nas je kar nekaj, ki še vedno uporabljamo papirnat rokovnik, glede na to kakšen razmah tehnologije se dogaja :))

   Izbriši
  2. Meni se je že prevečkrat zgodilo, da se stvari skrivnostno zbrišejo na telefonu :) Papirnat je glede tega zagotovo bolj zanesljiv!

   Izbriši
  3. Ja meni se je tudi že nekajkrat zbrisalo vse na telefonu :S včasih je pameten telefon prepameten za mene.. :S :$ tak da ja papirnat. :)

   Izbriši
 5. Tudi mene je letos po pošti presenetil en prav poseben planer. Tako da že čaka na nove izzive... (:
  Ta je prav tako lep in zanimiv . Sploh ideja za ime mi je zelo všeč in dizajn. TOP!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa super je :) Fajn je planirat, pa not pisat :)

   Izbriši
 6. kak čeden pa prikupen planer :) pa luštna objava :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala :) se že veselo polni in je znotraj vedno bolj pisan :))

  OdgovoriIzbriši