22. oktober 2014

Deborah 10 Sense Tech 100% MAT

Pravijo, da nas čaka hladnejše vreme. Temperature bi naj že za vikend padle pod 0°C. Ampak rekli so tudi, da bo vroče poleti, pa nas je zmeraj čakal dež, dež in še več dežja in tu pa tam kaki sončni žarkil. Tak da kdo bi verjel še vremenskim napovedim. Kljub temu, da ne verjamem, ali boljše rečeno nočem verjet, da bo že tako kmalu tako mrzlo (in ker mi je ta topla jesen tako leeepaa), me je vseeno prijelo, da sem na nohte nanesla bolj hladno barvo. 


Govorim seveda o laku znamke Deborah Milano. Lak je prekriven že z enim slojem, jaz pa kot vedno za vsak slučaj nanesem dva. Pač navada. Nadlaka nisem uporabila, zato mi je lak kar hitro spokal z nohtov. No priznam da mi ga je bilo res škoda nanesti (vsaj prvič) ker bi potem izgubila mat efekt (mogoče naslednjič). Prav tako pa na laku piše, da ne smeš dat podlaka, nadlaka ali kapljic za sušenje. Lak ima tudi rahel sijaj, kot kake reeees drobne bleščice, ampak zaradi njih lak ni nič težje odstraniti. Imena posebnega nima, samo številko 10, škoda, so mi kar všeč imena na lakih, so prav domiselna. 



Pusike in pozdravčki,
Sabina

8 komentarjev :

 1. Čudovit odtenek <3 So pa na žalost mat laki pogosto res neobstojni :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala:) Ja res glede mat lakov.. Bi mogla kaki mat nadlak preizkusiti preko navadnega laka..je mogoče tisto kaj bolj obstojno :)

   Izbriši
 2. Čudovit jeeee! <3 Zanimivo, Deborah laki pa mi nikoli niso padli v oči. :) Moram pogledati za tem. :)
  Jaz si tudi želim, da bi topla jesen še kar trajala in trajala, ampak očitno se je poslovila. :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Jaz mam še enega violčnega.. Pa mi je ful lep.. Sem tudi presenečena nad obstojnostjo :) No saj niti meni ne bi padli v oči, če ne bi bla z mamo v drogeriji in ti laki ne bi bli ravno pri blagajni :))
   Jup.. nažalost se je očitno res poslovila :( škoda..

   Izbriši
 3. Mi je všeč ta mat efekt:) Sem že večkrat videla te lake, pa še nikoli kupila nobenega. Kako pa se nosi? Dobro obstojen?
  In ja jaz bi tudi toplo jesen, do zdaj je bila prav odlična:))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz mam zdaj nekje tri te lake :) Moram rečt da sem bila kar presenečena nad obstojnostjo, pa lepo se nanašajo.. No seveda, ta mat niti ne zdrži tak dolgo (kot večina mat lakov), samo mislim da bi z nadlakom še vedno bil čudovit :) ja.. topla jesen bajbaj.. mraz :/

   Izbriši
 4. Ponavadi me svetlo modri laki nikoli ne navdušijo, sploh na mojih nohtih, ampak tale zgleda res krasen.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz pa večinoma samo modre gledam :)) Noo.. zadnje čase pa violčne pa temno rdeče :$ Hvala :)

   Izbriši