17. avgust 2014

Lušta se mi #1

Nedelja je čas za random objave! :D In ker si zadnje čase na blogu lahko prebiraš večinoma ocene izdelkov, ki sem jih preizkusila.. sem mislila, da bi malo "popestrim" zadeve in naredim eno bolj random objavo. Ki pa ne bo o hrani, kot si mogoče mislila zaradi naslova (namreč vmes sem očitno zgubila svoj kuharski "mojo", ki ga še poskušam najti). Lahko bi rekla, da je to kot neka vrste wishlista :-) Že nekaj časa se mi lušta nekaj zadevic do katerih še nisem uspela prit in obstaja tudi možnost, da ne bom prišla do njih, luštajo se mi pa lahko in tudi sanjarjenje je dovoljeno! :) 

BirkenstockMislim, da je s temi natikači nekako tako kot z uggicami, ali so ti absolutno zelo všeč ali pa jih sovražiš. In meni so zeeeloooo všeč! :) Ta trend sem opazila že lani, na hrvaški obali. Vsepovsod sem videvala madridke (to so te ta prve). Letos pa so seveda zelo moderne arizonke (to so pa te druge). Seveda imam sedaj problem, ker se ne vem odločit kateri model bi imela (jih je še veliko več v katalogu in tolikoooo baaarv - in odločitve nikoli niso bile moja močna stran), edino kar vem je, da nočem svetlečih (tistih ko imajo bolj izgled plastike) ampak mat. No poleg tega da so naravnost čudoviti, pa so zelo dobri za hojo, saj imajo posebej prilagojen ortopedski podplat. Torej še en plus.

Sončna očala


Še ena ljubezen na prvi pogled. In trenutno jih videvam vsepovsod, ampak žal še nisem našla dovolj modrih in takih, ki bi mi popolnoma pristajala. V drogerijah imajo namreč večinoma aviatorska z zelo modrimi stekli, meni pa bolj pristaja oblika wayfare (te pa navadno niso tako modre). 
In ko smo že pri oblikah sem zadnje čase zaljubljena v Ray Ban Clubmaster očala. Čeprav dvomim, da bi si dejansko kupila sončna očala v optiki (vsaj zaenkrat še ne), ker je to nekoliko bolj zakompliciran proces, glede na to da imam dioptrijo. Plus, zelo rada izgubljam sončna očala, tak da niti ne vem koliko je to praktično za mene. Ah well.. Sanjam vseeno lahko. 


Nahrbtnik Nahrbtniki so sedaj modni že kako leto, se mi zdi. Mene so začarali zadnji mesec. Včasih mi je res dovolj moje pretežke "torbice" in bolečih ram, tako da mislim, da bi mi kar prav prišel, še posebej za kake šoping podvige ali izlete. Še posebej mi je všečen ta mint iz slike, potem pa pridejo še taki z rožicami in pa navaden rjav v videzu usnja. Aaaah. 

Je tudi tebe prevzel kak trend? 

Pusike in pozdravčke, 
Sabina

4 komentarji :

 1. Sem se nasmejala pri teh natikačih:) Nekako se mi zdi, da so moji stari sosedje zelo "in"! :D No saj udobni in uporabni so verjetno res. Ta sončna očala z modrimi stekli sem opazila, da so popularna, ampak mi niso preveč všeč. So mi pa luškani ti nahrbtniki, ki se mi zdi, da so že od lani popularni. Ta z rožicami je luškan. :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sem ugotovila da je moj ati tud moderen, ker ma tud take že odkar pomnim :)) plus celi z nogavicami bi naj bli moderni :D hahah sam to pa nee :)) jaa nahrbtniki pa so res ql, praktični in lepi :)

   Izbriši
 2. Jaz sem tudi navdušena nad telimi "grdobicami", kakor jim pravijo, definitivno must have drugo leto :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa naslednje leto pa si jaz tudi nabavim! :)) Komaj čakam :))

   Izbriši