24. julij 2014

Ocena: Make Up Revolution Vivid baked blusher - Love me the best*

Trilogija se nadaljuje. V oceno so mi iz ličila.si bili poslani trije produkti (lak, rdečilo in senčila) in sedaj sledi ocena drugega produkta - baked rdečila. Za začetek moram povedati, da se res opravičujem, če je rdečilo na mojih ličkih videti čudno, saj moj predragi fotoaparat nikakor ni hotel poslikati kot sem si sama želela, tako da sem na koncu na licu imela že toliko rdečila da sem izgledala kot klovn.
Embalaža in ... te zadeve
Rdečilo je v plastični embalaži, ki mora bit kar kompaktna, saj mi je več kot enkrat odletela iz rok, pa je rdečilo ostalo celo (huh sreča). Odpiranje embalaže pa je za mene kar nerodno (glede na to kolikokrat mi je zletelo iz rok). No obstaja tudi možnost, da nimam dobre tehnike. 
Napis na embalaži je zlat in kar hitro kopni, zato je verjetno bolj pametno, da ga hraniš kje na kaki polici, namesto v toaletni torbici (kot jaz), če seveda hočeš ohraniti napis. 
Izdelka je 6 g in na spletni strani ličila.si boš za njega odštela 4,95 €. Porabiti ga je potrebno v 12 mesecih. 


Sestavine

Moje mnenje
Glede rdečila imam mešane občutke. Zanimivo se mi zdi (in verjetno se to dogaja samo meni), da ko sem ga nanesem na lica, izgleda dobro, potem čez par sekund, pa je videti kot da sem ga nanesla ogromno. Torej lahko zaključim, da je rdečilo dobro pigmentirano in je boljše, da ga za začetek naneseš manj in ga nato nadgrajuješ. Barva mi je všeč, saj tudi sama večinoma izbiram rdečila, ki so bolj na roza strani. Je pa res, da sem do sedaj izbirala bolj mat barve, ta pa ima sijaj, ki pa kljub moji skeptičnosti ni moteč. Še všeč mi je, saj imajo nato lica sijaj. Kljub mojim mešanim občutkom, pa moram priznat, da ga uporabljam kar pogosto. *Izdelek mi je bil poslan v oceno

16 komentarjev :

 1. Prov luškano zgleda, morm rečt da so me vedno zanimali tile baked blushi njihovi pa se nikakor ne spravim da bi kakšnega probala (mogoče se bom pa odločila za kako paletko blushev), sem pa vesela da sem prebrala eno oceno, da si lahko ustvarim kakšno mnenje o njih :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Uhhh paletke ja, jaz bi tudi kako, so super za sabo vzet ko greš kam potovat, vse v enem :))

   Izbriši
 2. Jaz ne maram preveč rdečil, ker že tako težko s kakšnim pudrom zakrijem svojo motečo rdečico, ampak tole je pa res fuuul lepo! :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. No saj jaz sem tudi tak, da sem drugače kar rdeča. Pa navadno to zakrivam, z rdečilom vsaj lahko nadzorujem kolko bom rdeča :)) Pa drugače sem preveč bleda :D Ahhh komplikacije, najprej zakrivam rdečico, pol jo pa dodajam :))

   Izbriši
 3. Ful lepe ti paše. Srcakano ;))

  OdgovoriIzbriši
 4. Vau, meni rdečilo izjemno gleda in super ti paše. Meni se zdi prav popolno sedaj za poletje. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ;) Ja res je popolno za poletje :)) To da je malo svetleč samo še doda piko na i :)

   Izbriši
 5. Ja pa iii luškano! :) Zelo ti paše:) Meni se to tudi dogaja z Essence rdečili, da po določenem času postanejo kar boleče živa:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)) Ja meni, se pa to ni dogajalo prej, tak da sem bla res presenečena :) Jah treba bit malo previden :))

   Izbriši
 6. The color is super pretty!
  Check out my blog and maybe we can follow each other? Hope to hear from you!
  Natalie

  www.maralmuse.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Ooo, všeč mi je :)

  Te sledim! :)


  www.blogvivalavida.com

  OdgovoriIzbriši