31. julij 2014

InvisiBobble the traceless hair ring

Po dolgem času upiranja, sem se končno vdala in si naročila te "čudežne" gumice. Priznam da mi na izgled še vedno niso privlačne ampak če odštejem to, sem kar navdušena (knjige tudi ne smemo soditi po platnicah, kajneda?). Spominjajo me na kabel od starih telefonov, ki smo jih imeli nekdaj. :)


In zakaj naj bi bile te čudne gumice tako dobre?
1. Ker naj ne bi puščale sledi na laseh
2. Ne povzročajo glavobola
3. Brez lomljenja las in razcepljenih konic
4. Močen prijem


1. No na sveže opranih in posušenih laseh še vedno pustijo malo sledi in se vidi, da si imela gumico. Ampak s tem se da živeti :)). No ko so pa lasje kak dan, dva "stari", pa se sledi gumice opazi res minimalno :)
2. Gumico sem imela (imam) v laseh po cele dneve in mi ni niti enkrat povzročila glavobola, ali srbenja (včasih ko imam predolgo in premočno gumico, me kar začne srbet lasišče, kar pa se mi tokrat ni zgodilo). Poleg tega pa me gumica ne tišci oziroma zateguje kljub temu pa drži lase na mestu.
3. Nisem opazila, da bi imela zaradi katere koli gumice bolj razcepljene konice.
4. Ja in ne. Seveda je odvisno od tega kolikokrat jo zategneš, prav tako pa se čez nekaj časa kar raztegne in jo moraš nato večkrat oviti okoli las. Zato jih jaz menjavam med sabo, da imajo čas da se povrnejo v svojo obliko.


Kljub temu da sem dvomila v to da so te gumice dobre, moram reči da sem kar navdušena nad njimi. Uporabljam jih neprestano odkar sem jih naročila. Razmišljam celo o nakupu še enega kompleta (upsi). V trgovinah jih še sicer nisem zasledila, naročiš pa jih lahko preko interneta (recimo na Feelunique pa tudi na Click2chic). Za tri gumice boš odštela okoli 4-5 eurov, na voljo pa imaš različne barve.

Kako pa se tebi zdijo te gumice? Bi (ali si) jih preizkusila?

11 komentarjev :

 1. Ravno dva dni nazaj sem v drogeriji gledala te gumice in se odločala ali bi jih preizkusila. Predvsem zaradi svojega kablastega videza me niso prepričale ;D ...sedaj pa jih bom zgleda morala preizkusiti :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Uu v keri drogeriji pa? :) ja jaz sem se ful dolgo upirala zarad videza, ampak jih pa zaj res priporočam :)

   Izbriši
 2. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 3. Jaz sem jih tudi videla v drogeriji in sicer v Tuševi. :)
  Mene pa zaenkrat (še) ne prepričajo: izgled mi ni všeč + zelo malo nosim spete lase..drugače pa po učinku zvenijo super! :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Aaa v Tuševi :) super :) Saj če redko nosiš lase spete, čist razumljivo :)) jaz jih mam doma pogosto spete, pa mi ni pol všeč da me druge gumice tiščijo.. pa srbijo.. ta pa je ql .. :)) pa še drži lase :))

   Izbriši
 4. Jaz sem jih tudi nekje videla, pa sem pozabila kje:). Imam občutek da bi meni zdrsnila iz las, ko imam sveže oprane z razno raznimi izdelki, da so shiny in gladki...bi se kar dol speljala:) No me je razočaralo, da pušča sledi, jaz bi jo ravno zaradi tega kupila:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mislim da ti ne bi zdrsnila :) Ker se nekak not "pripopa" :)) Ja no, sledi mi je pustila sam ko sem mela takoj sveže oprane, pa sem si jo dala takoj po sušenju, drugače pa so sledi dosti manj opazne, kot če maš navadno gumico.. :)

   Izbriši
  2. Aja no zanimivo. Upam, da se ne zaplete preveč v lase, hehe:) Sem danes vidla dve mali, ko sta imele te gor-luškano:)

   Izbriši
  3. Pa meni se še ni zapletla, pa se mi radi lasje "zgužvajo" :) Pa ne ostaja mi tolko las v njej ko jo dol vzamem, kot pri nekaterih ostalih gumicah.

   Izbriši
 5. Poskusila sem jih že, vendar imam preveč las in vse skupaj kar dol pade. Imajo pa ostale kolegice pozitivne izkušnje z njimi :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Aja škoda :/ Meni je kolegica tak dolgo govorila o tej gumici, da sem si jo pol kar omislila.. Iiiin ja sem zadovoljna :)

   Izbriši