10. julij 2014

Če ti manjka drame v življenju ... (ali izbor mojih top 3 serij za poletje)

No poletje je tu in z njim tudi suša na področju serij.. Poleti je sicer definitivno več za počet, kot pozimi, ko se prehitro stemni, povrh vsega pa je še mrzlo (brrr). Če že ne ob poletnih večerih, pa ob deževnih dneh (ki jih je letos preveč), paše pogledat kako serijo. Od tu tudi moja odločitev, da ti predstavim svoje top tri serije, ki potekajo med poletjem. In zakaj tak naslov objave? Ker so vse tri serije nabite z dramo in si po njih lačna po še (ok, malo čudno izražanje, ups). Vedno se pojavi kaka skrivnost, ki še ni odkrita (in če že v svojem življenju nimam drame, pa naj je bo malo v fiktivnem svetu). Moram priznat, da sem v srednji šoli odraščala (beri: bila obsedena) z One Tree Hill in Gossip Girl in čeprav sta se obe seriji proti koncu kar zakomplicirali in mi nista bili več tako zanimivi, en delček mene, pogreša malo te drame (in ta delček se da potolažit s temi serijami). 

Witches of East End


Serija, ki se je začela lani jeseni in me je takoj pritegnila. Nisem mogla verjet, da je prva sezona imela samo par delov (beri: deset) in da je do naslednje jeseni ne bo. Ampak glej no glej, presenečenje, nova sezona se je pričela pred kratkim.
Kot že sam naslov pove, je zgodba o čarovnicah (kar me je vedno privlačilo). O mami in njenih dveh odraslih hčerah, ki na začetku še ne vesta, da sta čarovnici. Zadeve se zapletejo, ko se ena izmed hčera zaroči s premožnim moškim in splet okoliščin njuno mamo prisili, da jima odkrije skrivnosti. Dogajanje je vrtiljak dogodkov iz njihove preteklosti, ki jih preganja v sedanjosti.

Ena izmed zadev, ki mi je še všeč pri seriji je, da ni zakomplicirana. Velikokrat namreč v serijah začnejo komplicirat in razvlečejo vsebino, namesto da bi naredili dober konec.
Torej če te privlačijo zgodbe s čarovnicami (poleg tega pa bi rada spočila oči, saj se v seriji pojavi kar nekaj lepotcev) je serija zagotovo prava za tebe. 

Devious maidsČe si kdaj gledala Desperate Housewives in jih pogrešaš, si definitivno moraš ogledati Devious Maids. Pričela se je lani poleti in  poteka druga sezona. Že prvi del je nabit z dramo, poln skrivnosti, ki se odkrivajo z vsako naslednjo epizodo. Serija se vrti okoli predrznih služkinj, ki delajo v bogatih domovih in so poleg čiščenja in kuhanja, ki ga opravljajo, velik del življenj ljudi, za katere delajo. Umori, ljubezenske afere, življenje je vedno pestro v Beverly Hillsu. 


MistressesManj sexy različica Sexa v mestu? Manj sexy predvsem zato, ker se zgodbe ne vrtijo toliko okoli sexa (ali pač?). Naj te naslov ne zavede, ne varajo vsepovprek svoje može, (kot sem sama mislila to na začetku). Štiri prijateljice (no dve sta sestri), ki imajo vsaka svojo dramo v življenju. Pa naj bo to mož, ki vstane od mrtvih, prestopanje meje med pacientom in zdravnikom, varanje moža ali nepričakovana ljubezen do ženske. Ups. Sem povedala preveč?

No torej če pride kak dan, ko se ti ne da ukvarjat z zunanjim svetom, definitivno preveri katero od predlaganih serij, mislim da ti ne bo žal :))
Katere serije pa ti najraje gledaš poleti?


Pozdravček, 
Sabina 

14 komentarjev :

 1. Devious Maids jaz tudi gledam. So mi zelo zanimive. Zdaj bom pa dodala še Mistresses;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Pri Devious Maids sem na začetku 1 sezone, Witches pa imam že nekaj časa na wishlisti, ampak nekako ne pridejo na vrsto, ker gledam totalno preveč serij :) če ti zmanjka materiala se splača gledat tudi Pretty Little Liars ali Hart of Dixie :)

  J.
  http://fashionandpinkheart.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Priznam da tudi jaz gledam preveč serij :S, hihi. Drugače pa Hart of Dixie gledam, Pretty Little Liars, pa mi je že too much drama, me je vmes minilo :)

   Izbriši
 3. trenutno gledam devious maids in je top ! Sem se pa odpravljala že večkrat pogledat Mistresses,pa mi nikakor ne uspe. Super izbor ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Jaaa Devious maids je res fajn :)) Ti se kar spravi gledat Mistresses, ne bo ti žal :)

   Izbriši
 4. Witches of East end tudi jaz gledam in me je ta prvi del te nove sezone čisto navdušil Mislim, da se bo še kar zanimivo zapletlo vse skupaj. Drugače mi je pa trenutno Teen Wolf najljubša serija :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa spet polno neodkritih zadev :O Komaj čakam naslednji del!! :)) Teen Wolf sem tudi nekaj časa gledala, pol pa sem nekak nehala? :S ne vem kaj se je zgodilo :D

   Izbriši
 5. O, super predlogi za serije! :)) Ravno od tega vikenda naprej bom imela več prostega časa, tak da bom vse 3 preverila. :P še posebej še mi zdi zanimiva druga, sploh če praviš, da je bolj po principu DH (ki sem jih v preteklosti res veliko gledala). :))
  drugače pa jaz trenutno gledam novo sezono Pretty Little Liars, ki mi je še vedno zelo, zelo ljuba serija, čeprav je zdaj že res čisto preveč drame notri..najbolj mi je bila všeč prva sezona, ko sem postala kar obsedena. xD

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa preveri :)) Ja čist po principu DH je :D Tak da mislim da ti bo všeč :)
   Jaz sem prvo sezono PLL tuj gledala, pa se mi zdi da še kaki 2, pol pa mi je postalo vsega preveč :)

   Izbriši
 6. Witches of east end gledam, devious maids pa na vsake toliko časa ujamem na fox life. :)) drugače pa trenutno čakam nove dele teen wolfa in pretty little liars, na televiziji pa občasno castla, talente v belem in hart of dixie. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja saj devious maids je sveža sezona na tv :D Castla jaz tuj občasno na tv :)) Pa hart of dixie gledam zdaj to tekočo sezono :)

   Izbriši
 7. Maids že začela gledat, super je, me je pa pritegnila tudi tale tretja, imam rada spletke :p

  hvala za predloge :)!!!

  OdgovoriIzbriši