17. julij 2014

Barry M Instant Nail Effects: 320 Gold Foil

Tega lepotca sem si pred kratkim naročila na ličila.si, ker sem ravno naletela na brezplačno poštnino. Imam že njegovega bratca v srebrni barvi in tako je padla odločitev, da rabim (v bistvu ga ne, ampak če je že brezplačna poštnina) še tega. 


Torej nekaj na kratko o tem zlatem lepotcu. Že z enim nanosom je dobro prekriven, ampak jaz kot jaz, rada dodam še eno plast (za ziher wink wink). Krtačka ni nič posebnega in lak se lepo nanese brez problema. Glede na to, da so moji nohti nekaj posebnega in mi lak kar hitro okruši, bi tega kar pohvalila glede obstojnosti, saj je brez podlaka in nadlaka neokrušen bil nekje 3-4 dni. V flaški je 10 ml laka, ki bi se ga naj porabilo v 30 mescih. 7 komentarjev :

 1. Tak odtenek zlatega laka pa že nakaj časa iščem :) Je pa super če se ne okruši hitro, ker rabim kakšnega obstojnega, glede na to da se na mojih nohtih skoraj takoj okrušijo usi laki :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oo pol pa super :)) ja saj verjetno če daš še kaki nadlak ostane še kaki dan dlje :) drugače mam pa jaz isti problem.. Se mi ful hitro okrušijo laki :s

   Izbriši
 2. Imam nekaj podobnih lakov, pa nisem preveč navdušena nad tem finišem. Zgleda pa fajn:) Glavno je itak, da dolgo zdrži na nohtih:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh meni je pa ful lep :)) Še posebej pri srebrnem <3.. Ja to da dolgo zdrži na nohtih pa je samo še en plus :)

   Izbriši