18. junij 2014

100 Happy Days - izziv zaključen :)

No pa sem končno eno zadevo, ki sem jo začela izpeljala do konca :) 100 dni, sem vsak dan na instagram naložila sliko, nečesa kar me dela srečno. Moram priznat, da mi je vmes izziv en majčken izgubil smisel, ampak sem vseeno nadaljevala, predvsem zato ker sem nagnjena k temu, da stvari začnem in jih ne končam, to pa sem želela končati. Tak da high five za mene, ker sem pofotkala vseh 100 dni. :) Ok... mogoče mam malo slabo vest, ker svoje obljube glede tega, da bom ob nedeljah objavljala slikice iz izziva, nisem izpolnila. Sem pa vsaj nekaj ugotovila, da nedelja zame definitivno ni dan za bloganje :)) 

Ugotovitve: 
- Ugotovila sem, da bi izziv bil dosti lažji, če bi na koncu dneva pač napisala kaj me je delalo srečno in mogoče dodala kako sliko, saj sem velikokrat bila srečna zaradi nečesa, česa nisem mogla poslikati. 
- Nekje na sredini izziva sem se nehala sekirati glede tega kaj bom objavila in sem objavljala prvo stvar, ki me je naredila srečno, pa čeprav se je že ponovila kateri prejšnji dan. 
- Opazila sem tudi, da me dostikrat razveselijo malenkosti, kot naprimer, da mi dobro uspe kak recept, pijača s prijateljico ali poležavanje s fantom. 
- Nekatere "stvari" je nemogoče poslikati
- Izziv sprašuje Can you be happy 100 days in a row? No.. 100 dni zapovrstjo, mogoče res ne morem biti srečna, je pa res, da lahko v čisto vsakem dnevu najdem nekaj kar me spravi v dobro voljo. 


Lep dan ti želim! :) 

16 komentarjev :

 1. Ja, high five! Super, da si to dokončala, jaz verjetno ne bi imela volje. Bi bilo vse unhappy od stressa, da mora bit happy:) Hehe:D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Wooohooo :)) ja priznamje blo kaki dan stresno, ampak ok :) sem vsaj vztrajala 100 dni :) je pa verjetno tudi bolj zanimivo če vmes potuješ kam ali kaj podobnega, pridejo bolj raznolike in zanimive slike :))

   Izbriši
 2. Ful hudo, ampak to ni zame...kakšen dan bi verjetno objavila 3 fotke, potem 2 dni nobene...no, skratka ni zame. Sem pa razmišljala, da bi objavljala instagram fotke na bloggerju :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja to sem tudi opazila, da bi nekatere dneve lahko kar več fotk objavila, ene dneve pa je blo težko eno dobit :) ja to sem pa že jaz tudi imela v mislih, da bi enkrat mesečno objavila kak kolaž :) vnese malo osebne note v blog :)

   Izbriši
 3. Wooo, čestitke! Super, da ti je uspelo! :) In ja, se strinjam z vsemi 'izboljšavami' tega izziva, včasih bi res bilo lažje stvari napisat (mogoče bi takrat celo dokončala izziv :P)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)) ma ja bi si ga vsak po svoje moral prilagoditi :) sicer pa kolko sem vidla so eni objavljali tudi kake reke, pa motivacijske :)

   Izbriši
 4. Super, da ti je uspelo. Sama tudi razmišljam, da bi ga naredila ampak dvomim, da bi mi ga uspelo izpeljati do konca, ker vedno pozabim slikat, če me kakšna stvar osreči :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Probaj pa boš vidla:)) Ali pa izvedi svojo verzijo :)) Drugače pa, jaz sem nekak vedno mela v glavi, da moram nekaj pofotkat :D Je pa res, da sem kak dan tudi jaz pozabila, pol sem pa mogla kaj drugega najt :)

   Izbriši
 5. Tudi jaz bi imela težave slikat, kaj me dela srečno, ker so enostavno občutki in dogodki, ki jih ne moreš ujet s fotoaparatom, zato se tega izziva nisem lotila. Tbei pa čestitke. Petka!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)) Ja imaš čisto prav, jaz sem se pač ujela in potem sem morala končati, da ne bo ta projekt končal kot vsi ostali (nedokončan) :) Idealno bi itak bilo da lahko nekaj napišeš pa opremiš s slikami, samo tisto bi pa bil že neke vrste dnevnik, ki bi ga verjetno kar obdržala za sebe :))

   Izbriši
 6. O čestitke! Uspelo ti je :)) Mene je kar sram, da nisem niti dva tedna uspela zdržat s slikanjem. Srečna/vesela sem že bila, samo slikat sem pozabila ali pa kot si napisala, se ni dalo poslikat tistega, kar me je spravilo v dobro voljo. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) jeeej uspelo mi jeee :)) Sem vidla, da vas je kar nekaj nehalo vmes :) Pol je tudi mene imelo da bi, pa sem se nekak prisilila, da sem nadaljevala :) Sicer paaa glavno je, da smo srečni, pa zdaj če fotkamo al ne :D

   Izbriši
 7. Čestitke, da ti je uspelo. Jst sm se tudi prijavila, zdržala kak 1 teden in potem ne vm kaj je bilo, da sem pozabila na izziv.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Ma ja saj se zgodi.. Meni je tudi parkrat uspelo, da sem med dnevom čisto pozabila in pol sem zvečer nekaj iskala za pofotkat :) No en zanimiv izziv pač iz katerega sem se nekaj naučila :))

   Izbriši
 8. Oprosti, kje sem pa jaz na teh slikah? :P c c c..

  OdgovoriIzbriši