11. marec 2014

100 Happy Days

Za to luštno zadevico sem izvedela, na blogu Lippi Hippie, in glede na to da je moj blogerski mojo očitno na počitnicah, sem se odločila, da bo to nekaj, kar bom delala naslednjih 100 dni. :) Poleg tega, da bom slike delila na svojem instagramu, sem se odločila, da bom vsako nedeljo naredila pregled slik, ki sem jih objavila. (Pač nekaj za krajšanje nedeljskega popoldneva) :) 


Kaj sploh je to? No zadevica izhaja iz tega, da ljudje nimamo nikoli časa (zasedeni urniki, nenehno drvimo, v ponedeljek čakamo vikend, pozimi poletje) in zato se posledično, ne ustavimo, da bi uživali v trenutku in malih stvareh, ki nas veselijo. Če se samo za hip ustavimo in se naučimo uživati v trenutkih, smo lahko bolj srečni in pozitivni. Veliko ljudi (na spletni strani piše da kar 71%) ni dokončalo tega izziva zaradi pomanjkanja časa. izziv traja seveda 100 dni, kot že sam naslov pove in teh 100 dni moraš vsak dan pofotkat eno fotografijo, o nečem kar te dela tisti dan srečno. Fotografijo deliš na katerem koli družbenem omrežju s pripisom #100HappyDays. Več pa si lahko prebereš na njihovi spletni strani. 


In zakaj sem se odločila za to? V bistvu moram priznati, da sem zadnje čase mogoče malo (pre)večkrat slabe volje in tečna, poleg tega pa se težko spravim sploh k čemu zraven, zato upam da me bo ta izziv poleg zaposlitve, še razveselil. Saj pa ne bi smelo biti tako težko v vsakem dnevu najti, nekaj kar me dela srečno. Ali pač? :)

Kak se tebi zdi ta izziv? 
In če je tudi tebe navdušil ta izziv in se misliš pridružiti, mi kar v komentarje napiši, kje boš objavljala slike, bom z veseljem sledila :) 

6 komentarjev :

 1. Zanimiv izziva, ampak meni verjetno ne bi uspelo do konca:) Hehe, se veselim fotk. Se moraš vsaj prisiliti, da vsak dan narediš nekaj dobrega zase:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa jaz mislim, da bom 100 dni zmogla :) Čeprav.. so dnevi, ko težko vidiš kaj dobrega v njih, ko ti gre vse narobe :) Ampak če ne preizkusim ne bom vedla:))

   Izbriši
 2. vau super izziv! malo imam problem edino s telefonom, ker nima tako dobrega fotoaparata.. Če se odločim bom slike objavljala ali na bloggerju ali pa na twitterju. ti sporočim! :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj lahko tudi s fotoaparatom slikas :) no kar sporoci, se ze veselim fotk :)

   Izbriši
 3. Ooo super izziv! Razmišljam, da bi se ga lotila :)

  OdgovoriIzbriši