16. marec 2014

100 Happy Days (7/100)

No pa se mi je uspelo prebiti skozi prvi teden izziva :) Moram priznat, da sem vmes že skoraj odnehala, ampak prav tako pa so bili dnevi, ko bi brez težav objavila več kot eno sliko :) Zanimivo je da me včasih kaj veseli, pa ne vem kako bi poslikala in takrat šele ta izziv postane težak. No kot obljubljeno sledi pregled tedna s slikami in kratkimi opisi :) 

Dan 1: Razveseli me, ko si po dolgem dnevu naredim kopel za noge in masko na obraz.


Dan 2: Rada plavam in dober je občutek po plavanju, ko veš da si nekaj naredila za sebe. (Čeprav se je zjutraj včasih težko vstat in čeprav se mi koža naježi samo ko pomislim na mrzlo vodo).


Dan 3: Sprehod na sončeku, kaj hočeš lepšega.


Dan 4: Razveselila sem se, ko sem utrujena od šopinga zagledala makrone. Mljask. 


Dan 5: Včasih se paše zatopiti v knjigo. Kot da si v nekem drugem svetu.


Dan 6: Gledanje serij s fantom. Včasih več delov zapored. Relaksacija. 


Dan 7: Na nedeljsko sončno popoldne paše pijača s kolegi, sladoled in kratek izlet. 


Huh, prvih 7 dni za mano, zdaj pa novim trenutkom naproti :)

Pa lep teden TI želim! :)

14 komentarjev :

 1. Komu lepše:) Kam si se šla kopat, v mrzlo vodo? Jaz sem bla včeraj tudi na bazenu:) feels nice:) Pa super ti uspeva to, da si vsak dan najdeš nekaj lepega - i really like it:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. V olimpijski bazen, je bolj mrzla voda, ker je prav za plavanje namenjena, ni glih fajn ko greš not, je pa dobra temperatura ko plavaš :) Drugače pa prek v Lenti, je bolj poceni :) Ja zaenkrat uspeva, upam da se ne bom preveč ponavljala :)) You should do it too! ;))

   Izbriši
  2. Aja olimpijski - i get it:) Mene na spraviš zdaj tja:P Am ne jaz ne bi...sigurno ne bi imela vsak dan nekaj dobrega za poslikat:)

   Izbriši
  3. Hehe, saj ni tak hudo :)) Ah daj nooo, saj pa se v vsakem dnevu najde vsaj ena dobra stvar :) Poslikati je včasih sicer izziv :D Al ok :P

   Izbriši
 2. Noo, you should not give up :)) Meni se je 1. danes pojavil problem, ko nisem nič takega počela. Sicer me je razveselilo, da se mi preilo hitro suši, ampak kako to poslikat je pa druga zgodba :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj ne bom! Moram to do konca naredit! :) Ja saj s tem problemom sem se jaz tudi srečala, moraš bit iznajdljiva :D Ali pa včasih tudi kako bolj weird sliko postat :)) Hihi

   Izbriši
 3. Res te pridne s tem, js bi verjetno kar hitro pozabila nekaj slikat...si zato raje zapišem :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Saj vsak ima svoj način :) Jaz pa že nasplošno dosti fotografiram z mobitelom, tak da zaenkrat kar gre :)

   Izbriši
 4. Ooo, kako lep teden.. bazena sem ti kar malo fauš :D Ti kar nadaljuj s tem tednom, bomo še imeli drugi kakšne ideje, kako si polepšati dan :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Bom bom :) Čeprav vsak dan pa res ne delam kaj zanimivega, ampak kaj boš, tako je življenje :))

   Izbriši
 5. Danes sem našla tvoj blog in malo brkljala po njemu in moram priznat, da si ga odlično poimenovala, ker tvoj blog res deluje tako happy, kar mi je res všeč :) ideja za 100 happy days je pa kot pika na i in res me mika da bi se še jaz lotila česa takega :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala za pohvale :) Sicer na podobi še delam, ampak zaenkrat bo ok :) Jaa ta izziv pa me je kar pritegnil, pa moram reči, da mi je res všeč :)) Tak da ti ga priporočam, hkrati pa izzivam, da se ga tudi ti lotiš :)

   Izbriši