02. januar 2014

Review: ARTDECO High Precision Liquid Liner 01

Ojla! :)

Izdelek ki vam ga bom predstavila danes, sem v bistvu dobila od prijateljice, ki ga ni mogla uporabljat, ker so jo pekle oči od njega. Tak da kot prvič, če imaš kaj bolj občutljive oči, ti tega izdelka ne priporočam.
Prav tako, pa je zanimivo, da ima eyeliner napis: Do not use with contact lenses, torej se uporaba odsvetuje tudi tistim, ki uporabljajo kontaktne leč.
Najprej sem bila zelo skeptična, ker redko zaidem k izdelkom Artdeco, še redkeje pa si kupim kaj.


Izdelek je v obliki svinčnika in vsebuje 0,55 ml produkta. 
Na spletni strani pravijo, da z njim lahko potegneš natančno in tanko črto. Vsebuje pigmente črnega ogljika, ki mu daje intenzivno in globoko črno barvo. Čopič je narejen iz najboljših posameznih vlaken, ki se oblikujejo v natančno in fleksibilno konico. Je lahek in vzdržljiv in enostaven za uporabo. 

Sama nisem navadno navdušena ravno nad tekočimi eyelineri, ki so oblikovani v svinčnik, ampak ta se je izkazal za enega redkih, ki je dober. 
Oblikovan je tako, da lahko potegneš precizno in zelo tanko črto, ali debelejšo če želiš. Konica svinčnika je fleksibilna, tako da je to mogoče malo čudno na začetku ampak se kar hitro navadiš. Obstojnost je zelo dobra, saj se ni nič razmazala, po celem dnevu nošenja. Barva je bolj bleščeča, kot mat. 


Če si za eyeliner pripravljena zapravit več, bi lahko rekla, da je ta eyeliner kar dobra naložba.

Imaš tudi ti kak ArtDeco izdelek?

4 komentarji :

 1. Meni so ful všeč ti eyelinerji kot pisala. Sem zadnjič kupila nekega od Catrice-katastrofa! Res nič ne gre iz njega:/ Jaz imam en Artdeco blush-dober, edini roza blush:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. No jaz sem si očitno same slabe kupovala te kot pisala, ker ponavadi ni nič šlo iz njih! Ta pa je čudežno dober :) Moram res malo naslednjič pregledat te izdelke od ArtDecoja, mogoče pa me kaj privabi :))

   Izbriši
 2. Sem že te pencil linerje sprobala, ampak mi ga ni čez obični liquid eyeliner - morem priznat. Čez čas se posušijo, črta več nima takšne barve kot bi morala, itd.. Morda bi morala tega sprobat..
  ____________________________________
  http://keepingupwithmarcela.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam, ampak nad tem sem zaaenkrat navdusena :) ti pa lahko povem cez pol leta ce mi je zdrzal do roka uporabe,ce ga prej ne porabim:)drugace pa je dobro ce ga mas na glavo obrnjenega, se naj ne bi tak hitro izsusil :)

   Izbriši